Adresse:

Københavnsvej
3400 Hillerød

Rute info:

Længde: 20 km.
Højdemeter: 200
Afmærkning: Ja 


Billeder
Om ruten

Den Blå Rute i Store Dyrehave ved Hillerød er et stort set 100% naturligt spor, hvor de tekniske udfordringer stort set begrænser sig til de rødder og sten der naturligt forekommer på sporet. Sporet er ikke anlagt med tanke på flow - de mange skarpe offcamber sving tvinger ofte farten ned. Desværre skamkøres sporet i de våde måneder, så der er mudderhuller på sporet som stort set aldrig tørrer op. Nogle få steder er der udlagt lidt stabilgrus for at afhjælpe mudderet, og der er anlagt broer over grøfter.

Sporet må køres i begge retninger, så vær opmærksom på modkørende.

I den sydøstlige ende af sporet er det muligt at følge et forbindelsesspor der fører til sporet i Tokkekøb Hegn ved Allerød, så man kan i alt køre omkring 30 km singletrack, hvis man kører begge spor.

Sporet er markeret med blå prikker på træer og med MTB piktogrammer på pæle der hvor sporet krydser de større grusveje. Afmærkningen mod Tokkekøb hegn er forvirrende (i hvert fald for denne sportester) og betød en ufrivilligt længere tur.

Parkering:
Der er flere parkeringspladser langs Københavnsvej.


Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search