Adresse:

Lovbyvej 90
8700 Horsens

Rute info:

Længde: 9,9 km
Højdemeter: 90
Afmærkning: Nej


Billeder

Om sporet

Sporet består af et ensrettet loop der går omkring Bygholm Sø, og skal køres med uret rundt - så man har søen på sin højre side det meste af tiden - det består hovedsageligt af singletrack, dog med et længere stykke på asfalt i det nord-østlige hjørne. På nuværende tidspunkt er det ikke afmærket, men sværhedsgraden er i den lette ende, så det vil nok lande på blå når sporbyggerne når til at få det mærket op. På trods af den manglende afmærkning giver det langt de fleste steder sig selv hvor man skal køre, og ellers følger man bare søen, så finder man det igen.

Sporet er rimelig uteknisk og forholdsvist fladt, de fleste højdemeter findes i det nordvestlige hjørne hvor der er et par kortere men rimelig stejle bakker. Der er bygget lidt berms, små bumps og andet hvis man har mod på dette, ellers er det muligt at køre udenom. Så absolut et spor hvor alle kan være med.

Parkering:
Der er mange muligheder for at parkere langs ruten, da der er flere parkeringspladser på Lovbyvej samt Åbjergskovvej.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search