Adresse:

Gulddyssevej
4000 Roskilde

Rute info:

Længde: 4,3 km.
Højdemeter: 80
Afmærkning: Ja 


Billeder

Om ruten

Sporet er ret kort, men alligevel får man taget en del højdemeter, da det snor sig op og ned ad bakkerne. De mange skarpe sving tager en del fart og flow ud af sporet, men sporbyggerne har anlagt en håndfuld berms så nogle af svingene kan tages i høj fart.

Sporet er ensrettet, kørselsretningen er med uret. Sporet starter med en lille nedkørsel hvor der er bygget en række drops (hold til venstre lige hvor sporet starter). Undervejs på ruten finder man også en lille rock garden, bumps, et hop/drop, berms, en skinny og ruten sluttes af med en opkørsel med stenbelagte stepups. Udover de tekniske elementer som er blevet bygget på sporet kører man på en meget jævn overflade det meste af tiden.

Opmærkningen er stort set ikke eksisterende undervejs på ruten, og flere steder deler sporet sig med små sløjfer der giver en ekstra tur op ad en af bakkerne. Det er dog rimeligt nemt at finde vej alligevel.

Sporet er et af de få sjællandske spor som ikke bliver super mudret efter perioder med regn, og de steder hvor der typisk bliver mudret alligevel ser ud til at være blevet forstærket med stabilgrus.

Links:

Du kan følge Gulddyssesporet på Facebook: https://www.facebook.com/GulddysseMtb/

Parkering:
Der er anlagt en parkeringsplads på den østlige side af Gulddyssevej næsten overfor indkørslen til Gulddyssevej 49. Sporet starter ved P-pladsen.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search