Adresse:

Harrestrupvej,
7500 Holstebro

Rute info:

Længde: 8,2 km.
Højdemeter: 255
Afmærkning: Ja 


Billeder
Om ruten
Det hvide spor i vestre plantage er med 8.2km ikke det længste spor men det er et spor med masser udfordringer. Sporet indeholder virkelig noget for alle, og niveauet kan varieres ved tage de sorte sløjfer. Der kan desuden køres en mild tur rundt langs sporet på de brede løbe stier. 
Sporet er bygget og vedligeholdt af MTB Holstebro og de har over de seneste par år virkelig fået bygget et fedt spor med masser af tekniske udfordringer og godt flow. 
Sporet skifter meget mellem op og nedkørsel  og kræver både go teknik og god kondi. På sporet er der nogen sorte sløjfer som øger niveauet en del både på op og nedkørsel. Disse indeholder flere drops, rockgardens, berms, super stejle tekniske opkørsler og hurtige intense nedkørsler med rødder.
På hoved sporet er der enkelte drops og berms med god flow i. Mange steder på sporet har rigtig mange rødder som i vådt føre kan blive meget glatte. 
Der bygges og forbedres kontinuerligt på sporet så vær opmærksom på at visse sektioner til tider kan være afspærret grundet sporarbejde. 

Parkering:
Sporet starter ved parkerings pladsen ved løbeklubben på harestrupvej der kan også parkeres ved rastepladser ved Skjern vej. 


Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search