Adresse:

Holstebrovej 266
8800 Viborg

Rute info:

Længde: 8/12 km.
Højdemeter: 80/170
Afmærkning: Ja 


Billeder
 
Om ruten

Ruten består af naturstier og kortere stykker på skovveje. Det er ikke de store tekniske udfordringer på turen, og følger man 8 km sporet er det også rimeligt fladt. Vil man have en mere udfordrende og længere tur, får man får 2 gange muligheden.

Første gange ved Ulvesporet hvor man kan vælge at bygge en lille kilometer ekstra på. Skilten der viser ud på sporet,  siger svær, men jeg vil nærmere kalde det hårdere. Det ikke er fordi det bliver ret teknisk, men da man får en masse små skarpe stigninger op og ned, samtidig med underlaget består af grannåle som giver stor rullemodstand, bliver det hurtigt en hård km.

Anden gang møder man et skilt, hvor man kan vælge mellem 8 km eller 10 km ruten. Vælger man 10 km, kører man lidt ud i området til nogle bakker, ruten får derved en del flere højde meter end hvis man bare kører 8 km ruten, ellers er sporet meget ens med det man har kørt hidtil. 

De 2 ekstra stykker kan køres uafhængigt af hinanden, så man kan sammensætte en ruten efter smag.

Parkering:
Der kan parkeres på en lille grusvej på den modsatte side af vejen af Holstebrovej 266. Der er en pæl med MTB skilt og gul pil ude ved Holstebrovej. Ruten starter få meter længere inde i skoven.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search