Adresse:

Blåbjergvej,
6830 Nørre Nebel

Rute info:

Længde: 12,5/7/4 km.
Højdemeter: 190/145/100
Afmærkning: Ja 


Billeder

Om sporet

Der er anlagt 3 officielle spor i Blåbjerg Klitplantage, et hvidt, et sort og et grønt på 4 km. Man følger pilene i den farve man ønsker at køre, sporene fletter sammen flere steder, men det er godt afmærket så man kan nemt følge den valgte farve.

Det hvide spor:
12,5 km og kan køres af de fleste, der er nogle stykker som er lidt tekniske, men der er mange steder mulighed for at tage en b-linie/chickenrun. Ruten består af et mix af singletrack og skov/grusveje.

Det sorte spor:
7 km, det meste teknisk udfordrende og hårde spor af de 3 i området. Man kører på singletrack det meste af vejen og der er mange stigninger hvor de fleste vil kunne få pulsen op, b.la. på Rævebakken som man skal passerer 2 gange.

Det grønne spor: 
4 km, teknikmæssigt ligger sporet som en mellemting mellem det hvide og det sorte. Man kører ligesom det sorte spor singletrack det meste af turen, men man slipper dog for de værste bakker fra den sorte rute.

Underlaget i området bliver ikke så mudret, så det er et godt valg i den våde sæson.

Ruten er en af Naturstyrelsens "ti spir" - læs mere om de ti spir her.

Parkering:
Parkering ved selve Blåbjerg, ruterne starter alle fra parkeringspladsen.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search