Adresse:

Vang 62A
3790 Hasle

Rute info:

Længde: 4,5 km.
Højdemeter: 140
Afmærkning: Ja 


Billeder
 
Om ruten

Ruten går gennem granitbruddet ved Vang, og byder på nogle lange, stejle opkørsler og nogle mindre stykker singletrack men ikke meget teknik.

Ruten er afmærket med pile og MTB symboler. Men afmærkningen er enten blevet saboteret eller er udført forkert. To steder undervejs peger pilene i den forkerte retning, så det var først tredje gang jeg kørte sporet, at det lykkedes at finde den korrekte rute, som passer med det officielle kort. Lykkes det at finde den rigtige rute kommer man igennem nogle fine små stykker singletrack, en hel del grusveje og stier samt noget asfalt. Der er flere markerede vandreruter i og omkring stenbruddet som man også kan prøve at køre.

Sporet er godt for spandexgymnaster der vil have nogle højdemeter i benene, og det er da også den lange opkørsel gennem det gamle granitbrud som er det man husker turen for bagefter. Undervejs på ruten kommer man også forbi en lille teknikbane med et kort pumptrack, en berm og andre tekniske stykker man kan øve sig på.

Parkering:
Der er parkeringsplads ved havnen i Vang.


Brugervurdering: 2 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search