Adresse:

Nyker Strandvej 40,
3700 Rønne

Rute info:

Længde: 7 km.
Højdemeter: 65
Afmærkning: Ja 


Billeder
Om ruten

Hotel Skovly har i samarbejde med DGI Bornholm og Viking Atletik anlagt et markeret MTB-spor i Blykobbe Plantage. Sporet er markeret med blå prikker og MTB piktogrammer og pile på pæle. Der er sat rigtig meget markering op, men man skal stadig være vågen når man kører, for der er utallige spor som går på kryds og tværs i området. Sporet er mest naturligt singletrack, og ret tørt på grund af den sandede jordbund. Der er nogle få strækninger med grusveje og lidt asfalt undervejs. Sporet er ikke teknisk svært, og dermed perfekt som mål for familier og begyndere. Et par steder er der stejle ned- og opkørsler, men de er markeret med rødt, og man kan vælge dem fra ved blot at fortsætte ad den blå rute.

Langs kysten følger sporet flere steder kyststien fra Rønne til Hasle, så det er oplagt at forlænge turen med en tur på kyststien.

Parkering:
Parkeringspladsen ved Hotel Skovly.


Sporkort

Fullscreen - Download

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search