Adresse:

Langesøvej 142,
5462 Morud

Rute info:

Længde: 16,4/11,4 km.
Højdemeter: 310/210
Afmærkning: Ja 


Billeder

Om ruten

Der er anlagt 2 mountainbike spor, samt en teknik bane, i skovene omkring Langesø Gods. Begge spor består af singletrack med kortere transport stykker på grus/skovveje. Man følger træpælene rundt, flere steder er der mulighed for at vælge mellem op til 3 forløb, en hvid som de fleste vil kunne køre, en gul som er for mere øvede, samt en sort som absolut kun er til meget øvede. 

Nordsporet er det længste af de 2 spor, og også det med hvor man passerer de mest tekniske stykker. Blandet andet er der et længere stykke downhill med flere hop og andre forhindringer man kan vælge at tage.

Sydsporet er kortere samt lettere, der er få steder man kan vælge en sort passage, men de er sjældent helt i samme klasse som på nordsporet.

Der skal betales for at bruge sporet, en en-dags licens kan købes i golfklubbens klubhus.

Læs mere:

http://www.langesoe.dk/mtb/mountainbiking/

Parkering:
Der er en stor parkeringsplads, hvor der også findes cykelvask. Sydsporet starter ved at køre op ad grusvejen i bunden af parkeringspladsen. Nordsporet starter fra krydset hvor Langesøvej og Sjørmarken mødes.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search